Výměna manželek 21.9.2016

Jak zvládne mladá Sylva velmi svérázného tatínka Láďu s dvěma dětmi ve sklepním bytě a dokáže se Monika přizpůsobit úplně jinému životnímu stylu?

Ona je na mateřské dovolené a její přítel Láďa dluží podle svých slov šest milionů finančnímu úřadu, je bez práce. Těm nepomůže ani Výměna manželek... Nebo snad ano? V tomto díle uvidíme, jak bude mladá Sylvie zvládat velmi svérázného tatínka Láďu se dvěma dětmi ve sklepním bytě a zda se dokáže Monika přizpůsobit úplně jinému životnímu stylu. Ve středeční premiérové Výměně manželek uvidíme rodinu z Tábora, která se skládá ze Sylvie (27), Jakuba (26) a jejich dcery Isabelly (2). Na druhé straně se seznámíme s Monikou (27), Láďou (47), Tomášem (8) a malým Michálkem (7 měsíců), kteří žijí v Praze.

Monika obývá se svou rodinou sklepní byt na pražském Smíchově. Ona je na mateřské dovolené a její přítel Láďa, který dluží podle svých slov šest milionů finančnímu úřadu, je bez práce. Rodina tak otáčí každou korunu a jejich život není zrovna idylický. Do toho všeho musí Monika občas snášet agresivní chování svého přítele. Za deset dní v jiné domácnosti pozná, že žít se dá i jinak. Je téměř rozhodnuta změnit svůj dosavadní způsob života. Udělá razantní krok?

Show Výměna manželek 21.9.2016 - video online ke shlédnutí

Přehrát video