Výměna manželek 19.10.2016

Jak se snese dominantní Eva s neméně silným náhradním partnerem a jak dokáže mladičká Veronika zastoupit zkušenou družku a matku?

Vadily by vám dámské akty? Na místě, kde ho vidí i děti? Přesně tohle dilema nastane ve středeční Výměně manželek. Jak ho aktéři dokáži vyřešit? Ve středeční premiérové Výměně manželek uvidíme rodinu ze Strakonic, kterou tvoří Eva (35), Petr (40) a synové Pepa (9) a Honza (8). Na druhé straně se seznámíme s Veronikou (21), Pavlem (37) a dcerami Pavlínou (6) a Vaneskou (4), kteří žijí v Břasech u Rokycan.

Tato Výměna manželek se ponese na jedné straně v hodně nervózním duchu a na straně druhé naopak téměř beze slov. Eva se svým náhradním mužem Pavlem jsou totiž téměř stejné povahy – dominantní členové rodin, na kterých stojí celý chod domácnosti. A tak není divu, že to mezi nimi bude hodně jiskřit.

Výměna manželek, ve které si na 10 dní vyměnily rodiny rázná Eva ze Strakonic s nemluvnou Veronikou z vesnice Břasy, stála za to! Na jedné straně se potkaly dvě dominantní osoby a tak nebylo o vyhrocené situace nouze! Jak na Výměnu vzpomíná Eva? A co se u nich v rodině změnilo? Eva se svým přítelem Pepou přihlásila do Výměny z jednoho prostého důvodu. Byli zasnoubení a tak chtěli zjistit, zda bez sebe vydrží. Podle Eviných slov jim Výměna ve vztahu pomohla. Oba si uvědomili své chyby, na kterých se snaží pracovat. "Hned druhý den tam jsem si uvědomila, že já bych měla být ta ženská a ne ten chlap, který doma lítá se šroubovákem. Protože tím vlastně Pepovi ubližuju," přiznala Eva svoji chybu.

Show Výměna manželek 19.10.2016 - video online ke shlédnutí

Přehrát video