Výměna manželek 9.11.2016

Podaří se náhradní mamince Zdence zlepšit Petrův vztah s nevlastními dětmi? Dokáže Majka pomoci Romanovi rehabilitovat jeho vztah s manželkou? Dvě ženy si vymění domácnost na dobu deseti dní, které stráví pod dohledem nového chotě, nových dětí a hlavně televizní kamery...

Podaří se náhradní mamince Zdeňce zlepšit Petrův postoj k nevlastním dětem? A dokáže Majka pomoci Romanovi obnovit jeho vztah s manželkou? Ve středeční premiérové Výměně manželek uvidíme rodinu z Hrušek u Břeclavi, kterou tvoří Majka (35), Petr (39), synové Daniel (14), Zdenek (4) a dcera Dominika (13). Na druhé straně se seznámíme se Zdenou (37), Romanem (38) a dcerami Káťou (9) a Klárou (5), kteří žijí ve Volarech.

Velký zápřah v náhradní rodině čeká zejména na Zdenku. Z počátku bude mít velké problémy s Petrovou zálibou v alkoholu, ale zabrat jí dají i děti. A to především nejstarší Daniel. Je totiž ve věku, kdy má pocit, že všichni jsou proti němu. Pravdou ovšem je, že mu nevlastní otec Petr nedává dost lásky a podpory, všechno co Daniel udělá, je špatně. To se snaží Zdenka změnit. S Danielem to ale není vůbec jednoduché. Má i velké problémy ve škole. A i když se s ním Zdenka učí, známky tomu neodpovídají. Zdá se jí, že špatné výsledky nosí naschvál. Mimo rodiny se musí Zdenka postarat i o hospodářství. Například venčení koz pro ni bude nezapomenutelný zážitek.

Show Výměna manželek 9.11.2016 - video online ke shlédnutí

Již brzy

Přehrát video