Výměna manželek 1.3.2017

V dnešním díle uvidíte, jak si poradí 39 letá Andrea s rázným tatínkem ve fungující domácnosti se třemi dětmi a jestli se dokáže 33 letá Pavlína přizpůsobit zcela jinému vedení rodiny, navíc s tchyní v domě. Úspěšná reality show, ve které si dvě ženy si vymění domácnost na dobu deseti dní, které stráví pod dohledem nového chotě, nových dětí a hlavně televizní kamery...

Jak si poradí Andrea (39) s rázným tatínkem ve fungující domácnosti se třemi dětmi a dokáže se Paulína (33) přizpůsobit zcela jinému vedení rodiny, navíc s tchyní v domě? Ve středeční premiérové Výměně manželek jsme viděli rodinu z Mnichova Hradiště, kterou tvoří Paulína (33), Luboš (34), synové Dominik (15), Luboš (2) a dcera Jiřinka (1). Na druhé straně byla Andrea (39), Jaroslav (52), syn Lukáš (16), Patrik (12), Filip (10) a matka Jaroslava Marta (77), kteří žijí v Oslavanech. Díky vyměněné mamince Paulíně se v Oslavanech vytvoří klid a pořádek. Náhradní rodina si ji velice oblíbila a jsou rádi, že k nim do rodiny přišla právě ona. Zato v Mnichově Hradišti je situace zcela opačná... Andrea náhradní rodině ukáže, že takovouhle maminku by rozhodně nechtěli – nepomáhá pod společnou sříškou a ani se nestará o děti. Vše je jí jedno a jen si přeje, aby už Výměna skončila. Luboš a Andrea se v jednom kuse hádají a je vidět, že se opravdu nemohou vystát. Čím Luboš Andree vyhrožuje?

Už na samém začátku Výměny manželek se ukáže, že Andrea, která je ženou v domácnosti, naprosto nic nezvládá. Její náhradní manžel je z ní zoufalý. Musí se sám starat o děti a dělat i ostatní práce. A když uvaří oběd, zjistí, že ani ten se moc nepodařil. Celá situace zajde tak daleko, že Andrea požádá produkci o telefonát se svým manželem, ve kterém mu oznámí, že chce předčasně Výměnu manželek ukončit. Jak to celé dopadlo?

Show Výměna manželek 1.3.2017 - video online ke shlédnutí

Přehrát video