Výměna manželek 19.4.2017

Úspěšná reality show, ve které si dvě ženy vymění domácnost na dobu deseti dní, které stráví pod dohledem nového chotě, nových dětí a hlavně televizní kamery!

Jak si poradí temperamentní Jana v romské rodině se svérázným manželem Imrichem? A dokáže klidná Silvia srovnat výbušného dočasného partnera Karla? Ve středeční premiérové Výměně manželek uvidí diváci rodinu z Jablonce nad Nisou, kterou tvoří Silvia (32), Imrich (35) a dcery Amarila (12) a Gloria (7). Na druhé straně se seznámí s Janou (32), Karlem (43) a syny Matějem (11) a Jindrou (8), kteří žijí v Jirkově. Obě rodiny do Výměny manželek přihlásily dámské polovičky.

Silvia očekává, že se manžel trochu osamostatní a zažije něco nového. Svého prvního potomka rodila už v patnácti letech a ona i manžel jsou v současné době nezaměstnaní. To Jana si chtěla oproti tomu odpočinout od svých tří chlapů. To ale netušila, co ji čeká v náhradní rodině. Lenost jejího prozatímního manžela ji bude doslova dohánět k šílenství a bude střetem mnoha hádek. Imrich totiž polovinu dne prospí, a když po něm Jana něco chce, je to opravdu na dlouhé přemlouvání. Dokonce se nechá slyšet, že je to chlap k hov**. Podaří se jim nakonec spolu deset dní přežít?

Jak si Jana užila Výměnu manželek? „Bylo to drsný,“ řekla hned na začátku rozhovoru, „Ale těch deset dní se vydržet dalo.“ Jana přiznala, že v náhradní rodině zažila i několik pěkných chvil. „Byly tam momenty, kdy mě dokázal překvapit. Třeba když jsme byli u jeho maminky, ten den byl opravdu příjemný. Nebo když pozval sousedy na návštěvu. Ale to byly asi jediné dva momenty kdy to bylo příjemné…“ Záhy se rozhovor zvrtnul, Jana totiž přiznala, že na ni Imrich něco zkoušel! „Zeptal se mě, jestli jsem měla někdy v posteli cikána,“ svěřila se Jana. „Tak jsem mu odpověděla, že ne, a on se mě zeptal, jestli bych chtěla. Já jsem odpověděla, že ne, tak mi řekl, že nevím, o co přicházím, a furt tam do mě hučel.“ Tím to ale haslo a k ničemu nakonec nedošlo „Nakonec jsem to ustála,“ řekla Jana. „A on s tím dal taky pokoj.“ Co by možná někdo vzal jako vtipnou narážku, měla Jana problém skousnout „Jako cizí ženský mi to bylo hrozně nepříjemný.“ Na závěr řekla, že nevěří, že by se Imrich snažil nějak zlepšit. „On je člověk, který si pojede furt to svoje, on se nezmění. Jemu to takhle vyhovuje a snažit se nebude.“

Show Výměna manželek 19.4.2017 - video online ke shlédnutí

Přehrát video