Výměna manželek 3.5.2017

Úspěšná reality show, ve které si dvě ženy vymění domácnost na dobu deseti dní, které stráví pod dohledem nového chotě, nových dětí a hlavně televizní kamery...

Jak zvládne Gábina ve skromných podmínkách miminko a hyperaktivní dceru Sašu? A dokáže se Denisa z hlavního města přizpůsobit životu rodiny v satelitu? Ve středeční premiérové Výměně manželek uvidíme rodinu z Prahy, kterou tvoří Denisa (32), Josef (33), dcera Saša (11) a syn Pepík (1). Na druhé straně se seznámíme s Gábinou (37), Slávkem (42), synem Vojtou (11) a dcerou Valentýnou (9), kteří žijí ve Vinařicích u Kladna.

Obě rodiny chtěly vyzkoušet, jak se žije jinde. Rodina z Prahy má navíc i problém s penězi. Dvě děti Denisy dokonce žijí v dětském domově. Dcera Saša totiž trpí poruchou ADHD, takže se jí musí věnovat zvýšená péče. Náhradní manželku Gábinu z Vinařic tak čeká nelehký úkol. Ze svého komfortního řadového domku se přesune do malého neuklizeného bytu se starším vybavením. Problém bude mít i s malou Sašou, která bude chvílemi opravdu nezvladatelná.

Denisa to v životě neměla vůbec jednoduché. V mládí si prošla peklem a nějaký čas žila s přítelem, se kterým byly hádky na denním pořádku. Jak sama říká, údajně se to neobešlo bez fyzického napadení, zásahu policie a velkého řevu.

Show Výměna manželek 3.5.2017 - video online ke shlédnutí

Přehrát video