Výměna manželek 11.10.2017

Jak si poradí Šárka v rodině s několika desítkami plazů a navíc čtyřmi dětmi a dokáže se Jitka přizpůsobit pohodové rodině, kde děti jsou rovnocennými partnery? Úspěšná reality show, ve které si dvě ženy vymění domácnost na dobu deseti dní, které stráví pod dohledem nového chotě, nových dětí a hlavně televizní kamery!

Ve středeční premiérové Výměně manželek diváci uvidí rodinu z Chebu, kterou tvoří Jitka (29), Oldřich (42), synové Jakub (10), Štěpán (3) a dcery Kateřina (11) a Karolína (7). Na druhé straně se seznámí s Šárkou (33), Pavlem (33), dcerou Natálkou (13) a synem Tomášem (9), kteří žijí v Třeboni.

Obě rodiny, které se do Výměny manželek přihlásily, mají harmonický vztah. Impulzem pro účast v reality show byla pouze změna a zkouška něčeho nového. Obrovskou zálibou rodiny z Chebu je chov plazů. V bytě mají desítky agam, chameleona, ale i spoustu červů a sarančat, kterými plazy krmí. Z tohoto zvířectva bude hodně překvapená náhradní manželka Šárka. Jak se s neobvyklými domácími mazlíčky sžije?

Nyní však rodina Jitky zažívá peklo. "Vůbec mi není příjemný ten zájem, který se teď okolo toho vyskytl," svěřila se. "Poslední týden si připadám, jako by na mě všichni koukali. Ptají se, proč jsem ve Výměně," přiznala. Nepříjemné chvíle prý zažívají i děti. "Děti s tím mají ve škole problémy, ostatní jsou na ně oškliví. Ve škole prostě nic moc. Ptají se na různé věci, proč máme doma tolik zvířat. Lidé se na vás nějak dívaj, závidí vám i to, co vy nemáte a dělají z vás člověka jen podle toho, že někde něco viděli," vysvětlila.

Show Výměna manželek 11.10.2017 - video online ke shlédnutí

Přehrát video