Výměna manželek 14.2.2018

Jak si pohodlná Lenka poradí v rodině se třemi dětmi a přísným tatínkem k tomu a dokáže se temperamentní Iwona přizpůsobit pomalému životnímu stylu brněnské rodiny? Úspěšná reality show, ve které si dvě ženy vymění domácnost na dobu deseti dní, které stráví pod dohledem nového chotě, nových dětí a hlavně televizní kamery!

Další epizoda Výměny manželek představí maminku a manželku Iwonu, která se během desetidenního pobytu v nové domácnosti bude muset vypořádat s extrémním nepořádkem. Na co při úklidu narazí?

Ve středeční premiérové Výměně manželek uvidí diváci rodinu z Brna, kterou tvoří Lenka (37), Pavel (31) a syn Eda (15). Na druhé straně se seznámí s Iwonou (37), Joachymem (50), dcerami Patricí (10), Nikolou (4) a synem Mateosem (12). Ti žijí v Lázních Toušeň.

Velmi perné okamžiky zažije Iwona, která je zvyklá na velký domov. V malém brněnském bytě se bude muset hodně uskromnit, to ale nebude to nejhorší, čekat ji tam bude všudypřítomná špína. Během úklidu najde spoustu plesnivých věcí, zaneřáděnou lednici, nemytý sporák a špinavou vanu. Iwona dokonce bude mít co dělat, aby se nepozvracela. Vydrží celých deset dní? A jak si pohodlná Lenka poradí v rodině se třemi dětmi a přísným tatínkem? A přizpůsobí se nakonec Iwona životnímu stylu brněnské rodiny?

Show Výměna manželek 14.2.2018 - video online ke shlédnutí

Přehrát video