Výměna manželek 28.2.2018

Jak si temperamentní Aneta poradí se životem ve stísněných prostorách zahradního domku a dokáže se panovačná ukrajinka Naďa přizpůsobit životu rodiny, kde dítě je na prvním místě? Úspěšná reality show, ve které si dvě ženy vymění domácnost na dobu deseti dní, které stráví pod dohledem nového chotě, nových dětí a hlavně televizní kamery!

Další díl Výměny manželek představí divákům značně dominantní manželku a maminku dvou dětí Nadiu. Ta s celou svou rodinou žije ve skromném zahradním domku na okraji Brna. Druhou zúčastněnou manželkou je Aneta, která se svým přítelem vychovává jedno dítě.

Aneta si velmi zakládá na úklidu a je velmi pečlivá. Nadia se naopak netají svou pohodlností a veškerou péči o domácnost vyžaduje od svého manžela. Jak si temperamentní Aneta poradí se životem ve stísněných prostorách zahradního domku a dokáže se panovačná Ukrajinka Nadia přizpůsobit životu rodiny, kde je dítě na 1. místě?

V této Výměně manželek bude pro náhradní manželku největším překvapením bydlení v zahradním domku. Aneta bude ze svého dočasného působiště hodně zaskočená! Během svého pobytu zjistí, že rodina nemá peníze na rozhazování, děti mají například jen jedno pyžamo. To během osmi očí vyčte Nadie. Dokonce jí vmete do obličeje to, že má vytetované obočí, ale aby koupila něco dětem, to ne. Nadia se samozřejmě ohradí. Jak celá hádka dopadne?

Show Výměna manželek 28.2.2018 - video online ke shlédnutí

Přehrát video