Výměna manželek 28.3.2018

Jak si poradí Míša v rodině s pro ni nepřijatelným systémem výchovy a dokáže se Irina přizpůsobit rodině se třemi dětmi, kde jsou úlohy muže a ženy jasně rozděleny? Úspěšná reality show, ve které si dvě ženy vymění domácnost na dobu deseti dní, které stráví pod dohledem nového chotě, nových dětí a hlavně televizní kamery!

Nevídané dusno zažijí ve svých náhradních rodinách obě vyměněné manželky. Jak podle vás zvládnout soužití se svými novými manžely? V další epizodě Výměny manželek se divákům představí rodina z obce Malonty, kterou tvoří Míša (23), Michal (34) a synové Sam (5), Tadeáš (2,5) a Danísek (1,5). Na druhé straně se seznámí s Irinou (30), Alexem (31) a synem Danielem (2), kteří žijí v Ostravě.

Běhěm Výměny dojde v obou rodinách k několika velkým konfliktům a hádkám. Míše bude připadat způsob výchovy malého Daniela až příliš benevolentní. Dalším kamenem úrazu pro ni bude chování jejího náhradního manžela Alexe. S tím se do nepříjemné situace dostane hned druhý den.

Na druhé straně nebude mít na růžích ustláno ani Irina. Ta se naopak pokusí na děti apikovat poněkud volnější styl výchovy, čímž však tvrdě narazí u tatínka Michala. Ten se během hádek nebude bát použít ostřejší slova a urážky.

Show Výměna manželek 28.3.2018 - video online ke shlédnutí

Přehrát video