Výměna manželek 4.4.2018

Jak si poradí Simona v rodině, kde tatínek je nenapravitelný pohodář a uvědomí si Zdena v jiné rodině, zda chce dále zůstat se svým partnerem? Úpěšná reality show, ve které si dvě ženy vymění domácnost na dobu deseti dní, které stráví pod dohledem nového chotě, nových dětí a hlavně televizní kamery!

Simonu zarazí mezery ve vzdělání dětí. Ostrá reakce tatínka Richarda na sebe nenechá dlouho čekat... Ve středeční premiérové Výměně manželek uvidíme rodinu z obce Šošůvka, kterou tvoří Zdenka (41), Richard (38), syn David (3) a dcera Lili (8). Na druhé straně se seznámíme se Simonou (27), Jiřím (38) a synem Dominikem (5), kteří žijí v Ústí nad Labem. Rodinu ze Šošůvky přihlásila do Výměny manželek Zdenka, která v současné době prožívá velkou krizi v partnerském vztahu. Podle ní je Richard velice líný, dokonce přemýšlí o rozchodu a vlastně ani neví, jestli ho stále miluje.

I druhou rodinu do Výměny přihlásila manželka, která má pocit, že si jí Jiří vůbec neváží. Simona je pedant na čistotu a pořádek doslova miluje. I s tím bude v náhradní rodině hodně bojovat. Větším problémem ale budou děti. Je přesvědčená, že se jim jejich rodiče dostatečně nevěnují a neumí to, co by ve svém věku už měly znát. Richarda se to hodně dotkne a dojde k velké hádce.

Zdeňka se do pořadu přihlásila kvůli upadajícímu vztahu mezi ní a jejím partnerem Richardem. Zdeňka zvažuje rozchod a doufá, že jí účast ve Výměně pomůže v jejím rozhodnutí. Na druhé straně Simoně připadá, že v domácnosti dělá vše jen ona. Její manžel je údajně líný a ona si pak připadá, jak sama říká, jako hadr na koštěti. Doufá, že dosavadní situaci účast v pořadu změní. Během Výměny se Simona svěří s nepěknými zážitky z dětství. Tím zároveň vysvětlí, odkud se vzala její svéráznost...

Show Výměna manželek 4.4.2018 - video online ke shlédnutí

Přehrát video