Výměna manželek 12.9.2018

Jak si poradí zkušená matka Andrea v pro ni chaotické a zanedbané domácnosti? Dokáže se Kristýna postarat o funkční rodinu se třemi dětmi?

V premiérové epizodě Výměny manželek se mladá maminka Kristýna bude snažit zachránit nefunkční vztah. Situaci mezi osmi očima však těžce nezvládne.

Další díl Výměny manželek představí dvě zcela rozdílné rodiny. Na jedné straně uvidí diváci život třiadvacetileté matky Kristýny, která žije v nekoordinované domácnosti v Kostelci nedaleko Jihlavy se dvěma dětmi a partnerem, kterého mezi osmi očima obviní z nevěry s náhradní manželkou. Na druhé straně bude stát čtyřiatřicetiletá Andrea, zkušená trojnásobná matka, která se svou rodinou žije v panelovém domě v jedné ostravské čtvrti.

Ve středeční premiérové Výměně manželek uvidí diváci rodinu z Kostelce u Jihlavy, kterou tvoří Kristýna (23), Filip (21), syn Pepa (4) a dcera Jolanka (5). Na druhé straně se seznámí s Andreou (34), Lukášem (33), Lukášem (10), Dominikem (8) a Alexem (1,4), kteří žijí v Ostravě. U páru z Kostelce se podle jejich slov ze vztahu vytratila vášeň a důvěru narušila Filipova nevěra. Od Výměny manželek čekají utužení vztahu. Druhá rodina chce zkusit, jaké to bude žít deset dní od sebe.

Show Výměna manželek 12.9.2018 - video online ke shlédnutí

Přehrát video