Výměna manželek 19.9.2018

Jak si poradí mladá maminka Mia v domácnosti s pěti dětmi, které v rodině vládnou? Dokáže se starostlivá Blanka přizpůsobit domácnosti, kde jsou už malé děti samostatné? Úpěšná reality show, ve které si dvě ženy vymění domácnost na dobu deseti dní, které stráví pod dohledem nového chotě, nových dětí a hlavně televizní kamery !

Premiérová epizoda Výměny manželek divákům představí čtyřicetiletou Blanku, která společně se svým manželem vychovává pět dětí. Na druhé straně se seznámí s pětadvacetiletou Miou. Ta se s partnerem stará o dvě děti. Právě s jedním z nich zažije Blanka velmi nepříjemné chvíle. Během hlídání začne dcera Mii svou náhradní maminku bezdůvodně fackovat!

Ve středeční premiérové Výměně manželek uvidí diváci rodinu z Prahy, kterou tvoří Blanka (40), Valentýn (31), Niky (12), Kristýna (12), Patrik (7), Max (5) a Saša (1,5). Na druhé straně se seznámí s Miou (25), Michalem (32), Honzou (5) a Jájou (2), kteří žijí v Kladně.

Rodinu z Prahy přihlásil do Výměny Valentýn, původem z Bulharska. Ten si přeje, aby se v jejich domácnosti méně křičelo. Navíc oba manželé přiznávají, že se velmi podřizují dětem, které jsou díky tomu hodně rozmazlené. Mia s Michalem nemají ve vztahu žádné velké problémy. Jediné, co Mia řeší, je to, že si jí Honza málo váží a musí všechno tisíckrát opakovat.

Show Výměna manželek 19.9.2018 - video online ke shlédnutí

Přehrát video