Výměna manželek 24.10.2018

Jak si poradí excentrická Marie s nemluvným partnerem a domácností plnou kočičích chlupů? Dokáže se Lucka začlenit do rodiny se třemi dětmi a dvěma psy?

V dalším díle Výměny manželek se představí extravagantní rodina z Tábora, kterou tvoří Marie (33), Jirka (38), Sharlotte (10) a dvojčata Samuel (6) a Vanessa (6). Táborská rodinka zaujme na první pohled, partneři jsou oba od hlavy k patě potetovaní a jejich těla zdobí i velká spousta piercingů. Tetování není jen o šperku na těle, je to i památka na určité životní období a vyjadřuje postoj k životu. Zcela potetovaný je i pár z Výměny manželek!

Marie s Jirkou za sebou mají bouřlivý vztah. Dokonce se v minulosti několikrát rozešli. Díky Výměně si však uvědomili, co pro sebe navzájem znamenají. „Víme, že k sobě patříme a že to takhle chceme. Není co měnit. Dokonce jsme se stihli zasnoubit,“ pochlubila se Marie.

Jejich svatba se tak nezadržitelně blíží. Partneři se však nechali slyšet, že rozhodně neplánují klasický obřad. „Žádné bílé šaty, žádný oblek, žádný kostel ani úřad,“ řekl rozhodnutě Jirka.

Show Výměna manželek 24.10.2018 - video online ke shlédnutí

Již brzy

Přehrát video