Výměna manželek 23.1.2019

Zvládne temperamentní Sára rodinu se svérázným otcem a rozmazleným dítětem? Poradí si pohodlná Lucie v domácnosti se čtyřmi kluky?

Během natáčení nové epizody Výměny manželek Sáře neuniklo Pavlovo podivné chování. Co za ním podle ní stálo? Premiérová epizoda Výměny manželek diváky seznámila s rodinou Z Olomouce, kterou tvoří Sára (30), Milan (32), Matyas (7), Martin (5), Samuel (2) a Milan (5 měsíců). Na druhé straně se představili Lucie (29), Pavel (26) a Maty (3), kteří žijí v Českém Brodě.

Lucie s Pavlem ještě před narozením Matyho bojovali se závislostí na drogách, kterou se však rozhodli léčit. Ve Výměně pak říkali, že jejich léčba byla úspěšná. Náhradní manželka Sára si však hned první den natáčení všimla Pavlova podivného chování a rychlé mluvy. Jak to tedy podle Sáry ve skutečnosti je? „Já myslím, že si všichni udělají svůj obrázek a že k tomu ani můj komentář nepotřebují,“ snažila se Sára vyhnout odpovědi. Prozatímní partneři se také často hádali, a to hlavně kvůli výchově malého Matyho.

Rodinu z Olomouce přihlásila do Výměny manželek Sára, protože chtěla zachránit upadající vztah se svým partnerem Milanem. A přesně to se dle jejich slov po natáčení povedlo! „Máme se mnohem lépe, změnil se celý náš život a vzali jsme se,“ prozradili Sára s Milanem.

Show Výměna manželek 23.1.2019 - video online ke shlédnutí

Přehrát video