Výměna manželek 13.2.2019

Jak si poradí flegmatická Alena v akční rodině s temperamentním partnerem Zdeňkem? Dokáže se Dita přizpůsobit pro ni nudnému životu v rodině, kde se stále řeší tchýně?

Alena (30) a Antonín (45) tvořili jeden z párů v nejnovějším díle Výměny manželek. Alena během natáčení zjistila, že je těhotná. Je tomu chvilku, co přivedla na svět své druhé dítě. K malé Šárce (3) přibyl další sourozenec! V premiérové Výměně manželek se diváci potkali se tříčlennou rodinou z Přelovic, kterou tvoří svérázný Zdeněk (34), Dita (38) a jejich syn Vojta (5). Poznali ale i rodinu z Dešné. Ta je taktéž tříčlenná. Alena (30) a Antonín (45) spolu vychovávají dceru Šárku (3).

Dita se Zdeňkem se do výměny přihlásili, aby získali nové zážitky a ozvláštnili tak své životy. Naproti tomu Alena s Antonínem chtěli desetidenním odloučením zlepšit svůj vztah, aby si sebe navzájem více vážili. Během Výměny se Alena svému náhradnímu manželovi svěří, že je těhotná. Ten však nemůže najít pro její stav pochopení, a to hlavně kvůli její silné závislosti na cigaretách a špatné finanční situaci její rodiny.

Maminka Alena doufá, že Výměna manželek její rodině pomůže vyřešit agresivitu manžela Antonína. Zdeněk a Dita mezi sebou téměř žádné problémy nemají, k přihlášení do Výměny manželek je vedla kromě touhy ujistit se, zda k sobě opravdu patří, hlavně chuť, aby se neustále něco dělo.

Show Výměna manželek 13.2.2019 - video online ke shlédnutí

Přehrát video