Výměna manželek 20.2.2019

Zvládne Andrea domácnost se složitými vztahy a navíc čtyřmi dětmi? Poradí si Tereza v rodině, která funguje na naprosto jiných základech než ta její?

V premiérovém díle Výměny manželek diváci uvidí, jak zvládne Andrea domácnost se složitými vztahy a navíc čtyřmi dětmi, a jestli si poradí Tereza v rodině, která funguje na naprosto jiných základech než ta její! Ve středeční premiérové Výměně manželek diváci uvidí rodinu z Liberce, kterou tvoří Andrea (30), Arne (47), Roman (12), Nikola (7) a Viktorie (2). Na druhé straně se seznámí s Terezou (26), její sestrou Bárou (17), neteřemi Danielou (13), Hanou (5), synem Davidem (4) a kamarádem Vojtou (24), kteří žijí v Děčíně.

Rodina z Liberce nemá žádné větší problémy. Jen Arne doufá, že díky účasti ve Výměně manželek si jeho přítelkyně uvědomí, že by si jen těžko našla lepšího partnera. Druhou rodinu přihlásila do pořadu Tereza a to hlavně proto, aby si odpočinula. To se jí povedlo, avšak k nelibosti její náhradní rodiny. Tereza totiž naprosto zapomněla plnit manuál a v posteli trávila více času než je zdrávo. Malou Viktorii tak musela přebalovat její sedmiletá sestra a celkový chod domácnosti byl značně narušen.

Tereza se během svého pobytu v náhradní domácnosti dostane hned do několika problémů. O domácnost se nikterak nestará, dokonce dá několikrát přednost spánku před povinnostmi vyplývajícími z manuálu a také před péčí o dvouletou Viktorii. Jednoho dne Terezu náhradní manžel obiní z užívání drog!

Show Výměna manželek 20.2.2019 - video online ke shlédnutí

Přehrát video