Výměna manželek 27.2.2019

Zvládne Monika pro ni polní podmínky v domě, kde probíhá rekonstrukce, navíc s malým dítětem? Dokáže se Lucie přizpůsobit svéráznému manželovi nebo mu ukáže nový pohled na život?

Monika z Výměny manželek si v náhradní rodině užila své. Doma to ale bylo ještě horší – má totiž žárlivého přítele, ze kterého má občas i strach. V premiérovém díle Výměny manželek se diváci seznámili s rodinou z obce Libíň, kterou tvoří Monika (21), Jakub (22) a jejich syn Lukáš (10 měsíců). Na druhé viděli Lucii (26), Zdenka (22) a dceru Terezu (2), kteří žijí v Hradci nad Svitavou.

Zdenkovi se podaří přemluvit Moniku, aby se s ním a malou Terezkou vydala na nedalekou rozhlednu. Při společném povídání vychází na povrch hrozné informace. Monika prozradí, že kromě častých hádek kvůli všemu, během nichž má přítel vždy pravdu, je obrovským problémem i žárlivost. Ta je dokonce taková, že Jakub nainstaloval nic netušící partnerce do telefonu aplikaci, která ji sleduje na každém kroku, a nahodile ji kontroluje. Mladá maminka uvede, že kvůli chování svého přítele z něj má občas i strach!

Jakub od Výměny nic nečekal, chtěl ji hlavně přežít a nechtěl, aby mu náhradní manželka Lucka do ničeho moc povídala. Zato Kubova Monika doufala, že její partner pochopí, jaké to je být na vše sám, a začne jí pomáhat. Během 10 dní cholerický otec pochopil, že starat se o dítě není jen tak. „Docela mě to naučilo si přítelkyně hodně vážit a pomáhat jí, aby na vše nebyla sama“, sdělil Jakub po natáčení. Monika přitakávala a dodala „Šla jsem do Výměny s tím, že se s ním rozejdu, pokud se nic nezmění. Chvíli mu to trvalo, ale pak mi začal se vším pomáhat.“

Show Výměna manželek 27.2.2019 - video online ke shlédnutí

Přehrát video