Výměna manželek 27.3.2019

Jak si poradí mladičká Markéta ve fungující rodině s přísnou výchovou? Vydrží Andrea s extrémně žárlivým manipulativním manželem?

V premiérovém díle Výměny manželek poznali diváci rodinu žijící na severozápadě Čech, ve městě Jirkov v bytě 3+1, kterou tvoří mladá Markéta (22) s přítelem Pavlem (36), kteří vychovávají děti Dominika (3), Markétu (1,5) a Tadeáše (7 měsíců). Druhá rodina žije Horním Jiřetíně v pronajatém rodinném domě. Tvoří ji Andrea (48), Milan (42) a dcera Adriana (10).

Účastí v úspěšné reality show se Andrea snažila docílit toho, aby si její partner uvědomil, co má doma. To se jí také povedlo a Andrea byla nesmírně spokojená. To ovšem jen do doby, než se začaly objevovat ukázky k premiérovému dílu Výměny manželek, které spustily lavinu vulgárních urážek na adresu Andreiny rodiny. To Andrea nečekala a je z nich přímo zhnusená. „Zamrzelo mě, jak se o nás mluví, ze mě udělali kriminálníka, který seděl za vraždu, že jsem vězenkyně, že to je Výměna muklů a ne Výměna manželek,“ říká rozhořčeně. „Já se za to nestydím, že jsem byla v base, do vězení se dneska dostane úplně každý. Můžete jet autem, srazíte člověka na přechodu, který vám tam vběhne na červenou, když vy máte zelenou a jste tam, neuděláte s tím vůbec nic,“ pokračovala ještě.

Nabyté zkušenosti stmelily rodinu dohromady. „Vážím si svojí rodiny, kterou bych nikdy neopustila, už dávno vím, že jsou skvělí,“ říká Andrea. „Chtěla jsem, aby si Milan vážil toho, co má doma, já bych pro něj udělala cokoliv na světě. Žádná ženská předtím pro něj neudělala tolik, co já. Stejně tak on pro mě udělal více než kdokoliv jiný před ním.“ Milan se také po Výměně uklidnil a už nekřičí jako dříve.

Show Výměna manželek 27.3.2019 - video online ke shlédnutí

Přehrát video