Výměna manželek 3.4.2019

Jak si pohodlná Soňa poradí v domácnosti, kde právě probíhá rekonstrukce bytu? Dokáže Milada zlepšit vztahy mezi dětmi a otčímem v rozhádané rodině?

Nová epizoda Výměny manželek představí svérázného tatínka, který nejde pro ostré slovo daleko. Jak zareaguje náhradní manželka? V premiérové Výměně manželek uvidí diváci rodinu z Hlinska, kterou tvoří Soňa (40), Standa (41), Ladislav (16), Simona (14), Tadeáš (7) a Kateřina (4). Na druhé straně se seznámí s Miladou (36), Pavlem (48), Jirkou (15) a Miladou (11), kteří žijí v Plzni.

Rodinu z Hlinska přihlásil do Výměny manželek svérázný tatínek Standa. Jeho partnerka Soňa tvrdí, že díky němu prožívají obrovskou krizi. Standa neustále sedí u počítače a často navštěvuje restaurační zařízení. Druhý pár spolu žije tři roky a do pořadu je přihlásil kamarád. Pavel s Miladou mají mezi sebou harmonický vztah a ona sama je zvědavá na to, jak to rodina bez ní zvládne. Milada netuší, že ji čeká velmi náročných deset dnů. Dočasný partner Standa je cholerik a rodině vládne tvrdou rukou. Bude šokovaná z toho, že děti ani jejich otec nemají základní hygienické návyky. Překvapí ji, jakým způsobem řeší Standa běžné problémy. Když například jeho děti nechtějí nosit bačkory, přilepí jim je k noze izolepou.

Standa několikrát během nové epizody Výměny manželek řekl, že si bude muset se svojí partnerkou popovídat a ledacos se bude muset u nich doma změnit. Nyní se oba partneři rozmluvili o tom, zda jim nabyté zkušenosti z natáčení pomohly v jejich vztahu. „Mě to změnilo hodně, protože jsem si uvědomila svoje chyby, takže si myslím, že mi to dalo hodně,“ říká Soňa. Standa s ní souhlasí a přidává: „Já nemiluji jenom ji, ale i naše děti, které společně máme.“

Show Výměna manželek 3.4.2019 - video online ke shlédnutí

Přehrát video