Výměna manželek 11.9.2019

Jak si poradí tvrdohlavá Jarka s výbušným partnerem Pavlem? Dokáže se submisivní Týna přizpůsobit rodině se čtyřmi dětmi a tátou Martinem, který se moc nezapojuje do chodu domácnosti?

V nové epizodě Výměny manželek poznáme rodinu z Liberce, kterou tvoří Kristýna (25), Pavel (30) a Marek (6). Na druhé straně se seznámíme s Jaroslavou (34), Martinem (40), Ester (15), Jaroslavem (13), Janou (9) a Janem (10 měsíců), kteří žijí v Lestkově.

S nápadem přihlásit rodinu z Liberce do Výměny manželek přišla sama Kristýna. Vztah partnerů totiž údajně nefunguje a často se hádají, zejména kvůli penězům a tomu, že Pavel chodí minimálně do práce. Navíc je přehnaně žárlivý. Druhou rodinu do pořadu přihlásila nejstarší dcera Ester. Nechce totiž, aby se její rodiče hádali, a od Výměny manželek si slibuje zlepšení jejich vztahu. Jarka s Martinem jsou dokonce rozvedení, ale po rozvodu se jim narodilo čtvrté dítě, tak se k sobě vrátili a zkoušejí překonat krizi. Jarka ovšem velmi záhy zjistí, že krize v jejich vztahu je minimální oproti tomu, co prožívá druhý pár. V průběhu Výměny manželek vyplouvají na povrch velmi znepokojující informace. Šestiletý Marek prozradí své náhradní mamince, že se rodiče často hádají a že Pavel svoji partnerku dokonce bije. Jarka se sejde s matkou Kristýny a zjistí, že vše je pravda. Matka dokonce mluví o tom, že Pavel údajně její dceru přiškrtil. Jak toto soužití dopadne?

Kristýna se během natáčení svěří svému náhradnímu manželovi a odhalí šokující informace ze svojí domácnosti. Její partner Pavel ji prý psychicky i fyzicky týrá. Během osmi očí pak všechno vygraduje. Pavel své agresivní chování ovšem obhajuje skutečně zvláštním způsobem. Po natáčení se však na sociálních sítích začala objevovat drsná tvrzení, dle kterých si prý Kristýna spoustu věcí vymyslela. Aby toho nebylo málo, obvinění se týkala i nelegální psí množírny, kterou údajně Kristýna v minulosti provozovala.

Show Výměna manželek 11.9.2019 - video online ke shlédnutí

Přehrát video