Výměna manželek 23.10.2019

Jak si poradí temperamentní Veronika se starším prozatímním partnerem a dvěma neposednými kluky? Dokáže se Monika, která vyrůstala v dětském domově přizpůsobit naprosto odlišné domácnosti?

V premiérové epizodě Výměny manželek se diváci seznámí s Veronikou a Monikou. Hlavními tématy budou finance i narušené vztahy. Jak si poradí temperamentní Veronika se starším prozatímním partnerem a dvěma neposednými kluky? Dokáže se Monika, která vyrůstala v dětském domově, přizpůsobit naprosto odlišné domácnosti?

V nové epizodě Výměny manželek čeká třicetiletou maminku Veroniku pořádný šok. Ve své náhradní domácnosti totiž jen tak nevyjde z údivu. Kromě velkého nepořádku ji zarazí také přiznání jejího náhradního syna. Ten se totiž svěří, že doma musí dojídat zbytky jídla po svém mladším bratrovi, aby se prý neplýtvalo...

V nové epizodě Výměny manželek poznáme rodinu z Liberce, kterou tvoří Monika (30), Tomáš (50), Dominik (7) a Pepa (2). Na druhé straně se seznámíme s Veronikou (30), Vojtou (41), Bárou (10) a Veronikou (1,5), kteří žijí v Milovicích. Pár z Liberce spolu žije tři roky, Pepa je jejich společným dítětem a Dominik je syn Moniky z předchozího vztahu. Monice vadí, že ji Tomáš neustále cepuje a bere ji spíš jako dceru, než jako plnohodnotnou partnerku. Pár si od Výměny slibuje, že si sebe začnou více vážit. Druhou rodinu do Výměny manželek přihlásila Veronika. Chtěli si zkusit něco nového a lákala je i finanční odměna. Pár žije celkem v poklidném vztahu, mají jen drobné rozpory ohledně výchovy dětí a chodu domácnosti. Veronika ovšem v náhradní rodině pozná, že jejich rozpory jsou naprosto banální. Bude totiž hodně šokovaná, v jakém stavu se nacházejí děti, o které se má deset dní starat. Dominik je podle ní naprosto vystrašený ze svých rodičů a je z něj hromádka neštěstí, Pepa zase trpí velmi silným atopickým ekzémem a navíc hodně šilhá. Rodiče podle ní toto neřeší tak, jak by měli. Podaří se Veronice v náhradní rodině něco změnit?

Show Výměna manželek 23.10.2019 - video online ke shlédnutí

Již brzy

Přehrát video