Výměna manželek 19.2.2020

Dokáže temperamentní Lucie vydržet pod jednou střechou se svérázným tatínkem Lukášem, který má vždycky pravdu? Jak si poradí mladá Michaela v zaběhnuté domácnosti se starším prozatímním partnerem?

V nové epizodě Výměny manželek poznáme rodinu z Nového Boru, Lucii (40), Martina (51), Lukáše (16) a Martu (2). Na druhé straně se seznámíme s Michaelou (24), Lukášem (28) a Natálií (16 měsíců), kteří žijí v Přerově. Rozhodnutí absolvovat Výměnu manželek bylo u první rodiny kolektivní. Lucie prý všechny hodně komanduje a přehání to s úklidem. Pár je spolu tři roky, milují se a spojuje je životní nadhled. Druhá rodina se přihlásila kvůli častým hádkám a rozličným názorům na výchovu dítěte. Navíc Lukáš údajně musí mít za každou cenu pravdu. S Michaelou jsou spolu deset let a před časem prožili oboustrannou nevěru. To, že je Lukáš velmi nervózní a výbušný, pozná na vlastní kůži i jeho náhradní manželka Lucie. Podle ní velmi rychle mění nálady. Jedna z hádek se tak vyhrotila, až došlo i na sprostá slova. Lucie ho nazvala psychopatem.

Lucie z nové epizody reality show Výměna manželek si se svým náhradním partnerem Lukášem tak úplně nesedla. Jejich soužití bylo plné hádek, které si Lucie dodnes nedokáže vysvětlit.

Michaela a její manžel Lukáš z nové epizody Výměny manželek neprožívali před natáčením zrovna veselé období. Lukáš totiž na svou manželku velmi žárlil a nedával ji skoro žádnou volnost. V závěru epizody však slíbil, že se postará o to, aby vše klapalo jako dřív, a dokonce souhlasil s návštěvou manželské poradny.

Show Výměna manželek 19.2.2020 - video online ke shlédnutí

Přehrát video