Výměna manželek 8.4.2020

V dnešním díle uvidíte, jak si poradí Amálie ve fungující rodině s malým hospodářstvím a zda dokáže Zuzka nastavit režim v pro ni chaotické domácnosti.

Další díl Výměny manželek představí Zuzku, Ladislava, Nikolku a Jakuba z Gruntu u Kutné Hory. Na druhé straně se seznámíme s Amálií, Jirkou, Gábinkou a Matýskem z Ústí nad Labem. První rodina se do pořadu přihlásila, aby si Zuzka zkusila něco jiného a také se dostala pryč ze stereotypu. Naopak druhou rodinu přihlásil do Výměny Jirka. Chtěl zjistit, zda jeho partnerka zvládne péči o děti i v jiné domácnosti. Podle něho si pořád stěžuje, že nic nestíhá a děti jí dávají zabrat. Prozatímní manžel Ladislav zastává podobný názor a je z chování Amálie v šoku. Co mu na náhradní manželce vadí?

V epizodě Výměny manželek se seznámíme se Zuzkou, která se do pořadu přihlásila, aby se dostala pryč ze stereotypu a zkusila něco nového. Deset dní se bude muset v náhradní rodině starat o dvě děti, Gábinku a Matýska. U starší Gábinky ji překvapí hlavně to, že nejspíš nikdy nedržela sama v ruce kartáček na zuby a není zvyklá si mýt ruce. V šoku bude i z toho, že si chtěla holčička očistit ruce špinavým toaletním papírem.

Setkání mezi osmi očima nebude v dalším díle Výměny manželek příjemné především pro Amálii, do které se pustí hlavně Zuzka. Vyčte jí nejen péči o děti, ale také špínu v bytě. Podle ní je také malá Gábinka zanedbaná.

Show Výměna manželek 8.4.2020 - video online ke shlédnutí

Přehrát video