Výměna manželek 22.4.2020

Jak si poradí mladá maminka Ivana v zaběhnuté domácnosti se třemi dětmi? Podaří se Soně v náhradní rodině nastolit pro ni běžný chod?

V další epizodě Výměny manželek se seznámíme s Ivou, která se dostane do rodiny se třemi dětmi. Ze začátku ji zaskočí především malý Karel, který si od ní odmítá vzít jídlo a jen pláče. Několikrát chce od Ivy pochovat, ale ta ho do náruče nevezme.

Iva z další epizody Výměny manželek neprožívala v náhradní rodině zrovna šťastné období. Od začátku jí prozatímní manžel Karel vyčítal, že nic v jeho rodině nedělá a měl pocit, že se musí starat o další dceru. Mezi osmi očima se pak situace mezi páry vyhrotila a vyměněná manželka Soňa vyčetla Ivě, že se o své dítě nestará tak, jak by měla. Také jim přišel zvláštní vztah Ivy a Mariana, kteří se seznámili, když bylo Ivě teprve čtrnáct let a Marianovi už přes čtyřicet let. Karel dokonce označil Mariana za pedofila.

Soňa se v další epizodě Výměny manželek starala o malou Dominiku, u které ji šokoval hlavně pitný režim. Podle náhradní manželky dostávalo miminko vodu jen na příděl. Soňa byla překvapená také z postele, kterou jí náhradní rodina připravila. Deset dní měla spát na matraci, která byla podle ní špinavá a počůraná. Mezi osmi očima se proto Soňa pustila do Ivy a Mariana a poradila jim, aby se o svou domácnost a dceru začali lépe starat. Život náhradní rodiny nechápal ani její partner Karel, který se prý spíš staral o Ivu, než ona o něho a jeho děti.

Show Výměna manželek 22.4.2020 - video online ke shlédnutí

Přehrát video