Výměna manželek 6.5.2020

Dokáže se mladá maminka Katka přizpůsobit životu v rozestavěném domě? Jak zvládne Monika tři malé děti a hlavně nepříliš tolerantního manžela?

Další díl Výměny manželek představí rodinu ze Skalice u České Lípy, kterou tvoří Monika, Robert a synové Tomáš, Robert, Dominik. Na druhé straně se seznámíme s Kateřinou, Vaškem, dcerami Terezkou, Aničkou a synem Míšou, kteří žijí v Ústí nad Labem. Do pořadu se přihlásili, jelikož má Kateřina pocit, že ji manžel nedoceňuje a za nic ji nechválí. Vašek by si zase přál, aby si partnerka vyzkoušela chod jiné domácnosti. Monika a Robert se do Výměny rozhodli zase přihlásit kvůli financím, rádi by si postavili novou kuchyň ve svém rozestavěném domku. V náhradní rodině se Monika bude starat o tři malé děti. Zaměstná ji hlavně nejmladší Anička, která se často vzteká. S čím bude mít Monika problémy?

Vašek si v další epizodě Výměny manželek s náhradní manželkou Monikou nepadne zrovna do oka. Vadí mu především její způsob uklízení a také péče o děti. V jednu chvíli mu už přetečou nervy a s Monikou se pohádá. Co všechno si řeknou?

Kateřina z další epizody Výměny manželek se dostane do rodiny, která žije v rozestavěném domku. Prozatímního manžela Roberta překvapí hlavně svou pracovitostí, jelikož se pořádně vrhne do úklidu celého domu. Má to ale svůj důvod. Jaký?

Show Výměna manželek 6.5.2020 - video online ke shlédnutí

Přehrát video