Výměna manželek 2.9.2020

Dokáže Míša z Prahy zvládnout větší rodinu se třemi temperamentními dětmi, které kvůli COVIDU - 19 nechodí do školy a jak se Jana přizpůsobí náhradnímu italskému manželovi, který je zvyklý na kompletní servis od své ženy?

Jana má tři děti – dvě dcerky a chlapce. V náhradní rodině se musí postarat pouze o malého Danteho, takže to vypadá, že jedno dítě zvládne levnou zadní. Opak je ale pravdou. Jana si s dítětem vůbec nedokáže poradit, takže neustále otravuje náhradního otce, který má už takhle práce až nad hlavu. Zanedlouho mu dojdou nervy a rozhodne se Janě vysvětlit, jak zacházet s dětmi!

Míša s Alessandrem jsou spolu už sedm let, Výměna tak pro ně bude velkou zkouškou. Italskému manželovi se začne stýskat už po několika dnech, a rozhodne se proto své manželce připomenout, kdo na ni doma čeká. Do náhradní rodiny jí zašle zásilku, která by obměkčila srdce snad každé ženy! Co to bude za dáreček?

Jardovi vůbec nevadilo mít náhradní manželku. Naopak – děti nezlobily a on sám se rád vracel domů. Klidně by šel do Výměny znovu! Také prozradil, zda jeho manželka skončila se závislostí, kvůli které si s dětmi nehrála ani se s nimi neučila. Sympaťanda Míša má na Výměnu hezké vzpomínky. Náhradní rodina ji skoro nechtěla pustit domů! Přesto se ale najde něco, co ji tížilo. Tipli byste si, co se veselé mamince tak úplně nelíbilo? A co se u nich doma snaží po natáčení změnit?

Show Výměna manželek 2.9.2020 - video online ke shlédnutí

Přehrát video