Výměna manželek 7.10.2020

Dokáže Jana zvládnout náhradního manžela, který má velmi kladný vztah k alkoholu? Jak si poradí Květa v náhradní rodině, která žije na ubytovně a tatínek je navíc nezaměstnaný?

Sebemenší chyba může spustit nepříjemnou událost. Zvlášť když jde o děti. Malý chlapeček se náhradní maminky zeptal, jestli může jít navštívit babičku. Myslel to ale jinak, než jak to Jana pochopila! Proč to tatínka Filipa rozzuří? Jaká slova v hádce padnou? Co Janu rozpláče? A proč by mohlo jít o hodně?

Filip nezvládá den bez několika piv. Protože doma nemá zásobu, dochází do obchůdku, kde si vždy nakoupí lahváče. Často zavítá také do hospody, kde nezůstane u jednoho. Nejednou se stane, že v hospodě stráví i celou noc, což náhradní manželku šokuje! O co kvůli pivku Filip přišel? A jak tuto závislost vidí jeho matka?

Závislost dětí na telefonech není nic neobvyklého. Náhradní manželka Květa ale rozhodně není ta, která by to tolerovala. Rosťa je ustavičně na mobilu, a tak se to rozhodne rázně vyřešit. Když má ale přijít na odevzdání telefonu, vyskytne se problém. Rosťa začne mít hysterický záchvat. Jak na to Květa zareaguje? A co se doslechne o tom, jak podobné situace zvládá druhá manželka Jana?

Show Výměna manželek 7.10.2020 - video online ke shlédnutí

Přehrát video