Výměna manželek 14.10.2020

Dokáže se Martina přizpůsobit náhradnímu partnerovi, který má jasně rozlišené ženské a mužské role? Jak si poradí pořádkumilovná Ivka v rodině, kde úklid tolik neřeší?

Velkým tématem další Výměny bude úklid. Ivka si zakládá na čisté domácnosti, Martina to tak úplně neřeší. Když se ale rozhodne u druhé manželky doma uklidit, nestačí se divit! To, co najde v myčce, si Martina za rámeček nedá. A to ještě rozhodně není všechno. Co dalšího v dlouho neuklízeném bytě najde? A v jakých podmínkách žijí psi?

Pavel se tedy ukáže! Po příchodu z práce se začne vyptávat, co jeho vyměněná manželka celý den dělala. Když se dozví, že něco podle plánu nesplnila, nestačí se divit. Naopak Martina je flegmatik, a tak se jím nejdřív nenechá vytočit. Něco pro ni ale stejně bude poslední kapka! Jakým požadavkem ji Pavel překvapí? A co podle něj vůbec nezvládla?

Mnoho žen touží po svatbě, i kdyby to mělo být na druhý pokus. Také Ivka stále doufá, že si ji Pavel vezme, ten ale tvrdí pravý opak. Přímo před druhým párem se tak Ivana rozpláče. Obměkčí to tvrdohlavého Pavla? Ani Ivana si ale nebere servítky. Jakými slovy nazve domácnost Martiny? Ivka se ve Výměně pustila do Martiny, že měla doma nepořádek. Ta to ale nenechala bez odezvy! Prozradila, že ani Ivana nebyla úplně dokonalá a že podle ní žila v přetvářce. Co doma neměla uklizené? Jaká věc je pro Martinu důležitější, než mít perfektně naklizeno? A změnil její manžel práci, aby trávili více času pohromadě?

Show Výměna manželek 14.10.2020 - video online ke shlédnutí

Přehrát video