Výměna manželek 2.12.2020

Jak si poradí mladá nezkušená Eliška s pubertálními dětmi a několika desítkami domácích zvířat? Pokusí se Eva ve stísněných podmínkách v rodině s malými dětmi nastavit jasná pravidla?

Na začátku náhradní manželka Eva vyzvídala, jak to má Petr s Eliškou. A dozvěděla se o nepříjemných hádkách. To ale ještě nevěděla, že Petr má za sebou ještě temnější minulost. Během společného jídla odhalí, že byl ve vězení! Eva se snaží zjistit, co se stalo. Proč pak nedokáže zadržet pláč?

Eva pozvala Elišku s Petrem na farmu, kde ale došlo k velmi nepříjemné situaci. Pěkné vzpomínky si zkušená chovatelka zvířat neodnesla ani ze samotné Výměny. Na co vzpomíná nejhůř? A je Eliška stále s výbušným Petrem, který ji mlátil?

Jak žije Eva z Výměny dnes? Na její farmu přibyly nové zvířecí přírůstky. Věnuje se zooterapii. Po natáčení Evu přijela navštívit Eliška s Petrem. Přímo před druhou rodinou se ale Petr do Elišky pustil. Jak nečekaná situace dopadla? A čelí Eliška stále Petrovým útokům, nebo si našla někoho jiného?

Show Výměna manželek 2.12.2020 - video online ke shlédnutí

Přehrát video

h