Výměna manželek 8.12.2021

Jak si Jana, která hodně pracuje a méně se stará o rodinu, poradí v domácnosti s více dětmi? Pomůže Táňa prozatímnímu manželovi najít důvod, proč setrvávat ve vztahu, či naopak?

Jana s Ondrou se do Výměny přihlásili především kvůli krizi ve vztahu. Ona totiž tráví převážnou většinu času v práci, nemá tak prostor na partnera a svou malou dceru Amálku. Vše jí začne při pobytu v druhé rodině docházet. Uvědomí si, že je asi opravdu něco špatně. Není už ale příliš pozdě?

Slova malé Amálky Táňu opravdu zaskočí. Holčička nejenom popisuje, že si s ní maminka nehraje a místo toho odpočívá na gauči a kouká na televizi, ale také Táně přiznává, že má radši tatínka než maminku. Co všechno Amálka prozradila? Tohle se ven asi dostat nemělo! Na návštěvu přišla k Táně dcera Jany, která využila toho, že Ondra není doma, a bez okolků na něj začala práskat jeho zálety. Co všechno vylezlo na povrch?

Jana s Ondrou jsou k sobě mezi osmi očima velmi chladní. Ondra si totiž uvědomil, že v jejich vztahu nevidí smysl. Cítí ještě něco k Janě? A jak se k této situaci staví ona?

Show Výměna manželek 8.12.2021 - video online ke shlédnutí

Přehrát video