Výměna manželek 2.2.2022

Jak si poradí mladinká Tereza se svérázným tatínkem v pro ni chaotické domácnosti? Dokáže si Bětka uvědomit v jiné rodině, jakého má doma chlapa...?

Bětka se kuchyni raději vyhýbá obloukem. Svým způsobem za to může její partner Rosťa. Tereza je zase přesvědčená, že je pro svého přítele tou nejlepší volbou. Výměna ukáže, jak jsou jejich vztahy pevné! Náhradní manželka Tereza je hned druhé ráno Výměny nemile překvapená! Zjistila totiž, že děti nejsou vůbec zvyklé pravidelně si čistit zuby a nikdo je k tomu nikdy nevedl. Co na to řekne Rosťa?

Pravidla se mají dodržovat! A ještě k tomu, když jste se k nim upsali ve smlouvě. Tereza je pořádně rozzuřená a vyžádá si hovor se svým partnerem. Co Filip s Bětkou provedli? Rosťa se v práci dozví hodně nepříjemné informace. Bětka mu byla nevěrná s jejich sousedem! Ten se ani nesnaží nic zakrývat a Rosťovi detailně popíše, co všechno se onoho dne stalo!

Tereze se její trucování příliš nevyplatí. Ačkoliv se chtěl Filip před kamerami odhodlat k velkému životnímu kroku, po jejím výstupu si žádost o ruku rozmyslel. Komu svůj prstýnek věnuje? Bětka s Rosťou mají vztah jako na houpačce. Zatímco Rosťa si ho rád okoření pomocí erotických her s jinými páry, Bětka tomu příliš neholduje. Prozradila ale, jak u nich vše probíhá. Změnilo se něco od Výměny?

Show Výměna manželek 2.2.2022 - video online ke shlédnutí

Přehrát video