Výměna manželek 9.2.2022

Jak si Jakub, otec na mateřské, poradí v domácnosti, kde veškerá starost o rodinu leží na ženě? Přijme mladičká Terezka rady od zkušené matky a hospodyňky?

Role ve Výměně se tentokrát obrátí. Namísto ženy vyrazí do druhé rodiny otec Jakub. Jak zvládne zastoupit Adrianu, která dělá v domácnosti vše? A jak ho přijme Zdeněk?

Finanční situace je v rodině Terezy a Jakuba velké téma. Když poplatí nájem a energie, v rozpočtu jim na měsíc příliš peněz nezbývá. Jak se k tomu staví Tereza? Kačka od samého počátku velmi pilně kontroluje, jaké chyby Jakub v domácnosti dělá. Ten už toho ale začíná mít plné zuby. Nebude kousek od toho, aby pořádně vybuchl...

Adriana se rozhodla rodině pomoci. Pro Terezku si nachystala pořádné překvapení. Co rodině zajistila? A jak zareaguje Tereza? Jakub prozradil, jak některé věci podle něj skutečně byly! Ačkoliv chtěl vrátit 1000 Kč, které poslal Zdeněk během Výměny Adrianě na jídlo, po určitých zjištěních si to rozmyslel. Podělil se také o zajímavé informace ohledně nadace, která jejich rodině přivezla jídlo i oblečení. Jak pomoc vnímá? A jak se dnes rodina má?

Show Výměna manželek 9.2.2022 - video online ke shlédnutí

Přehrát video