Výměna manželek 16.2.2022

Úspěšná reality show, ve které si dvě ženy vymění domácnost na dobu deseti dní a stráví je pod dohledem nového chotě, nových dětí, ale hlavně televizní kamery...

Výměna bude tentokrát a partnerských krizích, kvůli kterým se obě rodiny do pořadu přihlásily. Emanuel pomýšlí na rozvod, Jarda s Petrou potřebují pořádný restart. Pomůže odloučení a pobyt v druhé rodině jejich vztahy utužit? Petře není jasné, proč je Barunka ve druhé třídě, když už jí je devět let. Na učení ale podle Emanuela moc nedbají. Přizná také, že pětiletý Emanuelek nejenže chodí stále na nočník, ale zároveň také stále pije přes „dudlík“. Jak bude chtít Petra zasáhnout?

Na jedné straně slzy štěstí, na druhé straně smutek. Jarda poslal Petře dojemný dopis na Valentýna, on ale nic nedostal. Má oprávněný důvod bát se rozchodu? Petře není moc do smíchu. Chůvičky u hlavy a rozříznutý gauč jí nedají spát. Proč má Emanuel po domě kamery a odposlouchává ji? On ale tvrdí něco jiného!

Tohle byla pořádná emocionální jízda! Ačkoliv Eva vykreslovala v druhé rodině Emanuela jako sympaťáka, co to umí se ženami, na druhé straně vypadala realita dost odlišně. Pravda a lež se staly ústředním tématem celé Výměny. Každý má ale očividně pravdu svou... Petra má strach a Emanuelovi už nevěří ani nos mezi očima. Zkrátka už s ním nezvládá být pod jednou střechou. Jak situaci vyřeší? Petra si v druhé rodině prožila chvíle, které musela dlouho rozdýchávat. Odposlechy, lži, Emanuelovo ovlivňování dětí – to vše pro ni nebylo vůbec jednoduché. Od Výměny se toho ale hodně změnilo i v rodině. Nastaly zásadní zvraty, problémy ve vztahu, ale také radostná novinka v podobě těhotenství. Co vše v rozhovoru prozradila?

Show Výměna manželek 16.2.2022 - video online ke shlédnutí

Přehrát video