Výměna manželek 23.2.2022

Jak si Lucie poradí s tvrdohlavým tatínkem, který má pravdu za každou cenu? Dokáže Irena své zvyky prosadit v náhradní rodině?

Lucka i Irena se doma cítí nedoceněně. Jejich partneři to ale vidí odlišně a i oni chtějí být poplácáni po ramenou. Pomůže Výměna oběma párům uvědomit si, co ve svém partnerovi mají?

Lucii se příliš nezamlouvá, co Michal s Irenou dávají k jídlu malému Míšovi. Snaží se proto vyměněného manžela přimět, aby pro něj začal kupovat kvalitnější potraviny. Jaké se dočká reakce? Michal odmítá, aby Lucka malému Míšovi jídlo rozmixovala. Zvládá už totiž údajně kousat jídlo sám. Chce po ní ale, aby mu jídlo předžvýkala. Jak na to Lucka zareaguje?

Řev a neutišitelný pláč! Pepíček zahájil bojkot dospělých a odmítá poslechnout cokoliv, co mu Irena s Michalem řeknou. To ovšem tatínek psychicky neustojí a přiměje ho to k rekapitulaci svého života v roli otce. Co vyčítá sobě a své partnerce? Za svůj poměrně krátký vztah si Michal s Irenou prožili celou řadu těžkých situací, které ovlivnily jejich životy. S jednou z nich se stále nedokázali vyrovnat. I pouhá vzpomínka jim vhání slzy do očí. Jaká tragická událost je poznamenala?

Show Výměna manželek 23.2.2022 - video online ke shlédnutí

Přehrát video