Výměna manželek 13.4.2022

Jak si poradí Jiřina, která není příliš zdatná kuchařka, v rodině s malým dítětem a dost náročným náhradním tatínkem? Dokáže se Martina přizpůsobit submisivnímu prozatímnímu partnerovi a zcela jinak vedené domácnosti?

Vztahové problémy vyjdou v další Výměně rychle na povrch. Co když ale jedna strana nemluví tak úplně pravdu? Situace se může dost vyhrotit... Martin začíná být z Jiřiny zoufalý. Dostala podle něj jednoduchý úkol, který ale v jeho očích nedokázala splnit. V čem je problém?

Roztržená bunda dá ve Výměně manželek podnět k velmi osobní konverzaci! Martin začne náhradní manželce přiznávat, jak to doma funguje a proč nemůže s dětmi zažívat ani zásadní momenty jejich dětství. Co ho rozbrečí? Martina přestává náhradnímu manželovi rozumět. Ačkoliv ho nejdříve litovala, postupem času radikálně mění názor. Proč je podle ní Martin osel a není chlap?

Martina už nezvládá být s náhradním manželek ani v jedné místnosti! Podle ní si totiž nevidí do pusy. Situace vygraduje v ostrou výměnu názorů a ani jeden si nenechá nic líbit. Proč Martin přes noc naprosto otočil? Jiřina na Výměnu nevzpomíná v dobrém. Když totiž přijela domů, čekalo na ni nemilé překvapení. Nejenže zjistila, jakou paseku jí tam po sobě zanechala náhradní manželka, ale pořádně jí zasáhla také do rodinných vztahů. Co všechno Jiřina prozradila?

Show Výměna manželek 13.4.2022 - video online ke shlédnutí

Přehrát video