Výměna manželek 11.5.2022

Podaří se Heleně najít v cizí domácnosti samu sebe a získat sílu jít dál, dokáže temperamentní Veronika pomoci rodině, která si sama neví moc rady.

V dalším díle se sejdou dvě rodiny s naprosto odlišným životním standardem a starostmi. Komu dá Výměna manželek nejvíc zabrat? Emilovi začíná docházet vážnost situace! Co se v rodině odehrálo? A proč začíná mít strach o střechu nad hlavou a o Heleniny děti? Emilovi rupnou nervy a před náhradní manželkou se neudrží. Prohlásí, že k nim chodí sociální pracovnice. Co z toho vyplývá?

Veronika a Emil zažijí pořádně dramatické chvíle! Situace se vyostřila a štáb Výměny přivolal záchranku. Co se stalo? Veronika a Radek si uvědomují tíživou situaci, ve které se druhá rodina nachází, a není jim to lhostejné. Rozhodnou se proto Emilovi a Heleně pomoci. Co udělají? Veronika se rozhodla druhé rodině pomáhat, ale postupem času přišla na to, že je nutné se řídit heslem „všeho s mírou“. Zjistila, že všechno není tak čisté, jak na první pohled vypadá. A jedna zásadní událost jí otevřela nadobro oči. Co se po Výměně manželek událo? A co si díky zkušenosti z Výměny Veronika uvědomila?

Helena a Emil řeší i po Výměně jeden problém za druhým. Prožili si pořádné drama s „dědou“ a ani situace ohledně možného odebrání dětí sociálkou se údajně stále neuklidnila. Co všechno po Výměně zažili? Helena dostala u osmi očí zabrat. Veronika a Radek se na ni snažili apelovat, že je změna skutečně potřeba a je nutné, aby se sebou začala něco dělat a své chování a přístup změnila. Své jí k tomu řekl také její partner Emil. A ani ten ji rozhodně nešetřil!

Show Výměna manželek 11.5.2022 - video online ke shlédnutí

Přehrát video