Výměna manželek 3.1.2024

Jak si Simona užije deset dní ve Švédsku, kde se děti vychovávají trochu jinak? Dokáže se dominantní Mirka přizpůsobit životu v Ostravském paneláku?

V premiérovém dílu nové řady se fanoušci pořadu mohli seznámit s rodinou devětatřicetileté Simony a jejího o rok mladšího manžela Michala, kteří žijí na ostravském sídlišti. Do Ostravy se z malého švédského města Söråker přesunula čtyřicetiletá Mirka, která žije se svým manželem Honzou. Mirka se označuje za workoholičku a podle jejího muže je tak trošku perfekcionistka, což mezi nimi občas vyvolává konflikty. Pro Simonu, která je maminkou několika vlastních i nevlastních dětí, je přesun do daleké severské země poměrně náročný. Musela se zde vypořádat s mnoha věcmi, které jsou pro ni nové, a to i co se týče výchovy malého Tadeáše a jeho mladší sestřičky Terezky. Blondýnka z Ostravska si tak občas sáhla až na pokraj svých sil.

Simona šla s pravdou ven. Své děti nemá v péči zase tak dlouho. Jedna událost totiž otočila její život na ruby a o děti se tak nemohla starat. Co se stalo? V reality show Výměna manželek si své partnery prohazují lidé na zkoušku. Tentokrát se ale výměna partnerů stala skutečností. Jak náročné je to pro děti? Simonin manžel objasnil, co a jak se dělo.

Simona už ve Výměně manželek odkryla problémy z minulosti a komplikované rodinné vztahy. Čím vším si prošla? Honza z Výměny přiznal, že ho náhradní manželka Simona hodně negativně ovlivnila. A jeho pravá manželka mu za to chtěla dát „po papuli“. Co se v jejich životě změnilo po Výměně manželek?

Show Výměna manželek 3.1.2024 - video online ke shlédnutí

Přehrát video