Výměna manželek 10.1.2024

Dokáže být osobitá Darina tolerantní v rodině, kde tatínek prochází tranzicí? Najde Kačka v domácnosti se dvěma dětmi samu sebe? Do Výměny manželek přihlásila rodinu Kačka, protože se chce ujistit, že se svým partnerem, nyní už partnerkou Dominikou, chce být, i když je jiná. U náhradní manželky ale Dominika pochopení rozhodně nenajde...

Tomáš z konverzace s Kačkou začal být zmatený, a tak mu musela Kačka vysvětlit, jak to u nich doma aktuálně je. Její partner se totiž rozhodl změnit si pohlaví, a tak má doma místo Pepy Dominiku. Jak zareaguje náhradní manžel? Darina svůj názor na Dominičino rozhodnutí o změně pohlaví neskrývá. Pochopit to nedokáže. Ani to, že Dominika odpustila Kačce nevěru. A Dominika už přestává zvládat neempatický přístup, který Darina nastolila. Všechno se ale více vysvětlí díky jedné informaci.

Kačka ve Výměně odhalila jizvy, které si na svém těle způsobila. To, že se její partner rozhodl proměnit v ženu, pro ni bylo psychicky náročné.

Darina už nemůže pokračovat dál. Psychický stav ji naprosto ochromil a už nemá sílu. Ta mimo jiné už od začátku těžce nesla i to, že náhradní manželka prochází změnou pohlaví. Darina si ve Výměně prožila krušné chvíle. Chování náhradní manželky Dominiky, která se rozhodla ke změně pohlaví z muže na ženu, nedokázala pochopit. Přiznala ale, že Výměnu ukončila z jiného důvodu, než původně řekla. Od sousedů se totiž dozvěděla informace, které ji naprosto rozhodily.

Show Výměna manželek 10.1.2024 - video online ke shlédnutí

Přehrát video