Výměna manželek 17.1.2024

Podaří se temperamentní Nikole rozhýbat poněkud usedlou pražskou domácnost? Dokáže se výbušná Věra přizpůsobit úplně jinému životnímu stylu mladé rodiny?

Věra a Jirka se dostanou do křížku hned na samotném začátku Výměny manželek. Neshodnou se totiž ani v tom, jak často by se měly děti koupat. Jirka se v tomhle směru Věře určitě přizpůsobovat nechce. Jeho partnerka Nikol, která si s Věrou na deset dní prohodí role, není ve Výměně manželek poprvé. Natáčení totiž zažila už jako malá slečna. Nikol z premiérové Výměny manželek nebude v pořadu poprvé. Natáčení zažila už jako 12letá slečna. Jaké to je, být jako dítě ve Výměně manželek?

Martin se rozhodl přání Nikol bojkotovat. Lépe řečeno ji přelstil. A to ji pěkně vytočí. Ani na druhé straně se domácnost neobejde bez neshod. Věrka se totiž hned první den podivuje nad tím, že druhá rodina koupe děti častěji než dvakrát týdně.

Nikol a Jirka brali Výměnu manželek jako další výzvu a zážitek. Nikol si účast ve Výměně vyzkoušela už jako malé dítě. Tentokrát ale zjistila, jaké to je z pozice vyměněné manželky. Dětí z druhé rodiny jí bylo líto. S partnerem se shodli na tom, že z velké části za to, co se v druhé rodině děje, může Věra. Věra a Martin se po Výměně manželek rozhodli k radikálnímu kroku – už jsou oficiálně svoji.

Show Výměna manželek 17.1.2024 - video online ke shlédnutí

Přehrát video