Výměna manželek 24.1.2024

Jak si Dominika poradí v rodině se svérázným tatínkem a temperamentními dětmi? Dokáže se Lenka přizpůsobit jinému životnímu standardu v nové rodině? V premiérové Výměně manželek se budou tentokrát hodně řešit prohřešky z minulosti. Lenka navíc bude mít problém se „zverimexem“, který na ni čeká v druhé rodině...

Dominika ve Výměně manželek otevřela téma svého těžkého dětství a zavzpomínala, jak její otec hodně pil. Děti se do vyprávění zapojily a začaly se svěřovat s tím, že i u nich doma se děly šílené věci. Lukáš se Dominice začal svěřovat s tím, co se u nich doma dříve dělo. Několikrát byl na záchytce a velmi to nabouralo fungování celé rodiny. Co ho děsí? A co si teď nejvíc přeje? Děti se Dominice svěřily s tím, že mamka na tátu zavolala policii.

Martinovi se nepozdává pití náhradní manželky a začne to s ní otevřeně probírat. Ta ho ale ostře umlčí. Dominika se na druhé straně od dětí dozví, že právě kvůli pití zavolala Lenka na Lukáše policisty. Lukáš poté Dominice po pravdě přizná, co všechno se u nich doma dělo.

Lenka šla do Výměny manželek napravit vztah. Ten byl nalomený zejména častým pitím jejího partnera. I když už Lukáš delší dobu abstinuje, podporu od své ženy příliš necítí. Lenčino pití ve Výměně zaskočilo i náhradního manžela. Lenka ale jeho poznámky rychle a drsně utnula. Dominika se na druhé straně od dětí dozvěděla, že kvůli pití u nich doma zasahovali i policisté.

Show Výměna manželek 24.1.2024 - video online ke shlédnutí

Přehrát video