Výměna manželek 7.2.2024

Jak si poradí temperamentní Pavlína s nezaměstnaným tatínkem, navíc v prostředí, které je jí cizí? Dokáže se klidná Petra přizpůsobit rodině s většími dětmi?

Pavlína přijede do rodiny, kde je tatínek Rom. Jak se zapojí do domácnosti a tamní společnosti? A jaký má na Romy názor?Pavlína se v romském prostředí necítí vůbec dobře a přiznává, že má z Romů respekt. Mára jí vysvětluje, proč už pět let nemá práci. Předsudky mají podle něj velkou sílu.

Pavel se svěří náhradní manželce, že se jeho žena dostala do romského ghetta. Má strach. Sama manželka mu totiž řekla, že by se v reality show do takových míst nerada dostala. Jak zareaguje náhradní manželka Petra? Její partner Mára už je pět let na pracáku. Mohou za to právě předsudky? Pavel začal zpovídávat náhradní manželku. Zjistil totiž, že ona i její partner žijí z dávek, Mára už je pět let na pracáku. Pavel, který se netají strachem o svou manželku, na to má jasný názor.

Další Výměna manželek působila poklidně a harmonicky. Pavlína ovšem zpětně vzpomíná, že došlo i na okamžik, kdy se doopravdy bála. Nakonec prozradila i to, zda žádost o ruku v druhé rodině měla šťastný konec.

Show Výměna manželek 7.2.2024 - video online ke shlédnutí

Přehrát video