Výměna manželek 15.5.2024

Dokáže se temperamentní Nikol přizpůsobit pohodlnému životu v prostředí, které je jí cizí? Jak si poradí Martina s domácností v udržovaném domě s více dětmi? Náhradní manželka se zděsí svého nového bydlení už ve chvíli, kdy přijede k budově. Neví, jestli se má smát, nebo brečet. Její zhnusení ještě zesílí, když vejde dovnitř. Šokuje ji nejen neskutečný smrad, ale také akty, které jsou pověšené na stěně...

V této epizodě je náhradní manželka nejen znechucená prostředím, do kterého přijela, ale má i podezření na týrání domácího mazlíčka. Zasáhne a vezme pejska na veterinu. Je její podezření pravdivé? Náhradní manželku Nikol čeká jedno překvapení za druhým. Nejdříve ji zaskočí prostředí, ve kterém se ocitne. Náhradní manželku dokonce označí za chudáka. Poté má podezření na týrání domácího mazlíčka. Nakonec zjistí, že náhradní manžel byl ve vězení.

Nikol byla při první prohlídce druhé domácnosti v šoku. A rozhodně si nebrala servítky. Jak to ale vidí Honza s Martinou? Podle nich je všechno trochu jinak.

Nikol si s druhou náhradní manželkou nesedla. Sama navíc řešila jistý problém ve své vlastní rodině. Nedůvěřovala totiž svému manželovi. A právě on přiznal po natáčení nevěru.

Show Výměna manželek 15.5.2024 - video online ke shlédnutí

Přehrát video