Výměna manželek 28.9.2016

Jak se zabydlí akční Zdena v nádražním domku se submisivním partnerem a dokáže se dominantní Aneta přizpůsobit aktivnímu životu na horách. Dvě ženy si vymění domácnost na dobu deseti dní, které stráví pod dohledem nového chotě, nových dětí a hlavně televizní kamery...

Ve středečním díle Výměny manželek diváci mohli vidět, jak prožila akční Zdena deset dní v nádražním domku se submisivním partnerem a jak se dokázala dominantní Aneta přizpůsobit aktivnímu životu na horách.

Obě rodiny si vedly dobře a zvládly to skoro na jedničku. Oproti jiným párům se dokázali všichni zúčastnění domluvit a vyjít si vstříc. Občas se to samozřejmě neobešlo bez komplikací, ale ve srovnání s jinými si vedli dobře. Kromě toho, že Zdeňka prožila v náhradní rodině svoji noční můru, a to kvůli panické hrůze z pavouků, došlo ve Výměně manželek k jednomu z nejromantičtějších okamžiků vůbec. Michal během „osmi očí“ totiž požádá svoji dlouholetou přítelkyni Anetu o ruku. Ta měla vztek, že to Michal udělal před kamerou, ale i tak mu přislíbila, že si ho vezme.

Show Výměna manželek 28.9.2016 - video online ke shlédnutí

Přehrát video