1. díl Výměna manželek 2016

Premiéra 20.1.2016

Podaří se Martině zvrátit krizi mladého páru před rozvodem a pochopí jejich prostřednictvím problémy ve své vlastní rodině? Zvládne Markéta v šestém měsíci těhotenství starost o dvě děti v rodinném domě na horách?

V tomto díle, se představí Markéta (23 let), Tomáš (31) a jejich dcera Natálka (2). Na druhé straně pak bude Martina (36), její manžel Zdeněk (39), syn Zdeněk (15) a dcera Sylvie (2).

Partner Markéty Tomáš chtěl jít do Výměny manželek zejména proto, aby Markéta viděla, že není tak špatný, jak si o něm ona myslí. Nicméně během Výměny manželek se na povrch dostanou daleko větší problémy. Markéta s Tomášem procházejí obrovskou krizí, na denním pořádku u nich jsou fyzické útoky, které končí přivoláním policie, hádky a neustálé rozchody.

Oba měli během vztahu založeny profily na různých seznamkách a Tomáš dokonce neměl problém ani s tím umístit na ně své nahé fotografie. Markéta se dokonce nechá slyšet, že na dítě, které čeká se vůbec netěší a raději by měla psa. Tento pár řeší velké finanční problémy, které je dostávají do obrovských potíží. Dospělo to až do takové fáze, že Markéta přemýšlela o prostituci. Podaří se jim krizi zažehnat a otevře jim Výměna manželek oči?

Nejdrsnější sonda do českých manželství je zpět! Úspěšná reality show Výměna manželek přichází s premiérovými epizodami a novými dramaty z českých manželství. Každý díl představí dvě na první pohled odlišné domácnosti po dobu deseti dnů. Deset dní stráví žena v nové domácnosti pod přísným dohledem náhradního manžela a ve společnosti nových dětí. Pět dní se řídí pokyny z tzv. Manuálu domácnosti, který pro ni připravila původní manželka tak, aby chod domácnosti nebyl narušen příchodem nové ženy. Teprve po pěti dnech má žena právo změnit pořádek, předstoupí před rodinu a oznámí své změny. V závěru pořadu se obě rodiny poprvé setkávají a mají možnost konfrontace. Vyříkají si z očí do očí, co se jim během deseti dnů líbilo, nelíbilo a co jim změna přinesla.

Show Výměna manželek 2016 20.1.2016 - video online ke shlédnutí

Přehrát video