Výměna manželek 26.10.2016

Jak se bude cítit Radka z Děčína v rodině, která fanaticky šetří každou korunu? Jak zvládne Radka ze zelené moravské domácnosti, specifickou výchovu a vztahy v romské rodině?

V dalším díle Výměny manželek uvidíme, jak se bude cítit Radka z Děčína v rodině, která fanaticky šetří každou korunu. A jak zvládne Radka z moravské domácnosti specifickou výchovu a vztahy v romské rodině. Ve středeční premiérové Výměně manželek uvidíme rodinu ze Šarovy u Bohuslavic, kterou tvoří Radka (37), Vladan (41) a dcery Sára (6) a Viktorka (2). Na druhé straně se seznámíme s Radkou (37), Jardou (41) a syny Martinem (15) a Járou (10), kteří žijí v Děčíně.

V této Výměně manželek uvidíme dva odlišné světy. Na jedné straně to bude rodina Radky ze Šarovy, která řeší každé zapnutí trouby nebo rozsvícení žárovky, puštění sprchy kvůli nákladům za energii a na straně druhé Radka z Děčína, která má podle svého muže občas problém se ovládnout a často bývá hodně sprostá. A jak se ukáže, tyto dva světy rozhodně dohromady nejdou a jejich setkání bude znamenat neskutečně bouřlivých deset dní. Jak se ukáže, tak jedním z největších problémů bude právě fanatické šetření rodiny ze Šarovy. Radka je zvyklá každý den vařit čerstvé jídlo, s čímž se v náhradní domácnosti vůbec nepočítá. Kvůli drahé elektřině se tu totiž jí jedno jídlo třeba tři dny.

Show Výměna manželek 26.10.2016 - video online ke shlédnutí

Přehrát video