Výměna manželek 4.1.2017

V dnešním díle uvidíte, jak si poradí klidná Jarka s malým hospodářstvím a dvěma svérázně vychovanými kluky. A jestli se temperamentní nekuřačka Kristýna dokáže přizpůsobit pohodlnému manželovi a poklidnému životu.

Dokáže se energetická Kristýna přizpůsobit pohodlnému manželovi a poklidnému životu? A jak si poradí pohodlná Jarka s hospodářstvím a dvěma svéráznými dětmi? Ve středeční Výměně se na jedné straně představí rodina z Arnoštova, ve kterém bydlí sedmadvacetiletá Kristýna se sedmatřicetiletým Milanem a jejich dvěma dětmi. Mají novostavbu a jakožto velcí milovníci zvířat i menší hospodářství. Prý jsou jejich povahy naprosto odlišné – Kristýna je cholerik, který rodině vládne pevnou rukou, Milan zase flegmatik. Jak tohle může fungovat? Do Výměny manželek rodinu přihlásila Kristýna, která si chtěla odpočinout od dětí a manžela.

„Tady v té rodině se žije podle dětí,“ stěžuje si Jarka, která se kvůli rozmazleným dětem nemůže ani v klidu najíst. Oba malí chlapci jsou zvyklí, že je vždy po jejich a cokoliv chtějí si mohou vykřičet nebo vybrečet. „To přece není normální, aby fungovala rodina podle toho, jak si ty děti pískají!“ rozčiluje se rázná Jarka. Jak pobyt v problematické rodině zvládne? Neujede jí ruka, až to s kluky nepůjde vydržet? „Až budu odjíždět, tak si ho vezmu domů. A za týden si ani nevzpomene, že se někdy vztekal,“ ukončuje hádku Jarka a lituje, že už ukončili vojnu, mileráda by tam tato dítka poslala!

Show Výměna manželek 4.1.2017 - video online ke shlédnutí

Přehrát video