Výměna manželek 11.1.2017

Poradí si mladá Martina, která vyrůstala v dětském domově, v rodině citově závislé na matce? A podaří se na druhé straně Ireně, která má za sebou už tři manželství, uklidnit napětí v narušené rodině se dvěma malými dětmi?

Dnešní Výměna manželek bude zápřahem pro obě vyměněné ženy. Ani jedna se v nové rodině necítí dobře a díky pořadu začínají na povrch vyplouvat některé ošklivé skutečnosti... Irena (37) je na mateřské dovolené. S rodinou žije v útulném bytě 3+1 na sídlišti v Brně. Její manžel Petr (28) je OSVČ zedník-obkladač. Starají se spolu o tři krásné dcerky – Nikolu (16), Patricii (8) a Sofii (14 měsíců).

Irena (37) je na mateřské dovolené. S rodinou žije v útulném bytě 3+1 na sídlišti v Brně. Její manžel Petr (28) je OSVČ zedník-obkladač. Starají se spolu o tři krásné dcerky – Nikolu (16), Patricii (8) a Sofii (14 měsíců). Společná je ale jenom nejmladší Sofinka. Pár je spolu dva roky a jejich vztah je prý stále plný lásky. Irena je o devět let starší než Pavel, věkový rozdíl však neřeší. Do Výměny rodinu přihlásil Petr, protože má rád adrenalin a chce si vyzkoušet, jaké to je být na chvíli bez Ireny. Druhá rodina žije v pronajatém bytě 3+kk ve vesnici Mlečice. Martina (26) je na mateřské dovolené, její manžel Tomáš (24) je nezaměstnaný. Starají se spolu o dva malé kluky – Matýska a Davídka. Do výměny rodinu přihlásila Martina, aby manžel viděl, co v ní má, a že ne každý by vydržel to, co ona. Už na první pohled je totiž jasné, že mezi nimi není něco v pořádku. Tomáš Martině vyčítá, že nic nedělá, Martina si zase stěžuje na fyzické násilí.

Show Výměna manželek 11.1.2017 - video online ke shlédnutí

Přehrát video