Výměna manželek 25.1.2017

V dnešním díle uvidíte, jak si poradí rázná Lenka z vesnice se třemi ukřičenými dětmi a submisivním manželem. A jak zvládne mladá maminka, která je od 16 ti let na mateřské dovolené, práci se zvířaty (slepice, králiky...) na rozlehlém statku na vesnici.

Jak se bude chovat mladá maminka Lenka z města na farmě plné zvířat? A jak si rázná farmářka poradí se třemi malými dětmi? Ve Výměně uvidíte trojnásobnou maminku Lenku (21), která je od patnácti let na mateřské dovolené a ještě nikdy nepracovala. Její manžel Jiří (24) by pro ni udělal vše, co by si jen přála. Po shlédnutí videa si ale možná pomyslíte, zda si toho mladinká Lenka opravdu váží. Společně mají dvě děti, dceru Lily (2) a Lauru, která je ještě miminko. Z Lenčina předchozího vztahu společně vychovávají ještě syna Filipa. Jak se s výzvou v podobě farmy plné zvířat Lenka popere?

Na druhé straně se představí také Lenka (43), její manžel Petr (46) a dcera Andrea (19), kterou společně vychovávají. Všichni bydlí na farmě plné zvířat a aktivně se zapojují do všech prací, které k udržení statku patří. Lenka je nezaměstnaná a Petr v invalidním důchodu, díky tomu mají na údržbu farmy hodně času. Jak se rázná Lenka vypořádá se životem ve městě a oblíbí si tři malé děti?

Show Výměna manželek 25.1.2017 - video online ke shlédnutí

Již brzy