Výměna manželek 8.2.2017

Drama ve Výměně! Jak zvládne výbušná Veronika dům plný alkoholu? Úspěšná reality show, ve které si dvě ženy vymění domácnost na dobu deseti dní, které stráví pod dohledem nového chotě, nových dětí a hlavně televizní kamery!

V premiérovém díle Výměny manželek uvidíte dva naprosto odlišné způsoby života. Jak žije romská rodina v Irsku a proč je u Jany plný dům alkoholu? V romské rodině jsou děti na prvním místě, v Jaroměřicích jsou ale bohužel Janiny děti s poruchou pozornosti kolikrát spíše upozaděny. Jak se s tím výbušná Veronika vypořádá a co najde u Jany ve spíži? Veronika při prvním poznávání jejího náhradního působiště najde nepříjemné překvapení. A není jich málo. U Jany v rodině je alkohol pravděpodobně běžnou záležitostí, a proto není nikde uschován. Je na běžných a dostupných místech jako je spíž nebo lednice. Veronika alkoholu zrovna neholduje, a proto je z celé záležitosti dost překvapená. Ráda by, aby se celá záležitost vysvětlila a změnila. A co teprve její manžel Petr, který bude muset náhradní manželku Janu doslova tahat z irské hospody.

V premiérovém díle Výměny manželek se Veronika z Irska ocitla v Jaroměřicích, v domě plném alkoholu. Myslela si, že bude deset dní v domácnosti, ve které žije alkoholik. Není se tak čemu divit, že se bála. Jak to ale bylo ve skutečnosti? Právě manžel Veroniky byl ten, který se rozhodl, že by si rád vyzkoušel deset dní s jinou manželkou. To ale ještě nevěděl, co ho čeká. Jana se sice na první pohled zdála sympatická, ale problém nastal tehdy, když chtěla své nové rodině udělat dobré jídlo. To bohužel nebylo přijaté, a tak nezbývalo nic jiného než předat žezlo Petrovi. Nebyl to ale jediný problém, se kterým se musel Petr potýkat. S novou manželkou si poslední den vyrazili do místní hospůdky, ve které se Jana opila. A to už byl důvod k hádce.

„Tak samozřejmě u nás to normální není, ženská s cizími chlapy, aby hned mluvila o sexuálních tématech, tak to není normální. Sice je nesváděla, ale taková ta slova o tom, to by se rozhodně nemělo dít,“ sdělil Petr, kterému jsme volali do Irska. Ani jeho manželka Veronika to v náhradní rodině neměla jednoduché. Hned po příjezdu se rozplakala, protože v domě Jany viděla samý alkohol. „No, to bych chtěla Janě vytknout, že je v jejich domě hodně vidět alkohol, neměly by to děti vidět,“ vzkázala Janě Veronika. Jana nám také prozradila, že i přesto, že v domě byl alkohol hodně vidět, její náhradní manžel ale nepopíjel a ani se nesvěřil s tím, že by společně s Janou alkohol popíjeli. Otázkou tedy je, co taková zásoba alkoholu dělala u lidí, kteří vychovávají dvě malé děti.

Show Výměna manželek 8.2.2017 - video online ke shlédnutí

Přehrát video